Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEMA Vakfı ‘Çevre Haftası’nı dolu dolu kutladı

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği 5-12 Haziran Çevre Haftasını kent merkezinde, Çınarcık ve Çiftlikköy ilçelerinde sahil temizleme ve çevre yürüyüşü yaparak kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2024 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2024 03:54
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
TEMA Vakfı ‘Çevre Haftası’nı dolu dolu kutladı

TEMA Vakfı’nın 5-12 Haziran Çevre Haftası kapsamında kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği etkinliklere: TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız, Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, Kadıköy Mahalle Sorumlusu Özcan Demir, Süleymanbey Mahalle Sorumlusu Gökmen Kılıç ve TEMA gönüllüleri katıldı.

Deprem Anıtı ve Balıkçılar Lokali arasında denizaltı temizliği yapıldı

TEMA Vakfı Yalova Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız önderliğinde 5 Haziran Çarşamba günü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından Deprem Anıtı ve Balıkçılar Lokali arasında düzenlenen çevre yürüyüşü ve denizaltı temizlik etkinliğine öğrencilerle birlikte katılan TEMA üyeleri, “Bizim Toprağımız, Bizim Geleceğimiz. Doğayı Onaracak Nesilleriz” sloganı eşliğinde sahil temizliği yaptı.

Çınarcık sahilindeki atıklar temizlendi

Çınarcık İlçe Sorumlusu Orçun Emrah Eren ve Çınarcık Tema gönüllüleri, Çınarcık Belediyesi tarafından 7 Haziran Cuma günü düzenlenen sahil temizleme etkinliğine katılarak “Gönüllüler Bir Olsun Çınarcık Tertemiz Olsun” sloganı eşliğinde Çınarcık sahilinde bulunan çöpleri temizlediler. Sahil temizlik etkinliğine Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da katılarak gönüllülerle birlikte sahilde biriken çöplerin toplanmasına yardım etti.

Çiftlikköy’de farkındalık yürüyüşü yapıldı

TEMA üyeleri, Çiftlikköy Belediyesi tarafından 8 Haziran Cumartesi günü Çiftlikköy Sahilinde düzenlenen etkinlikte Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner önderliğinde “Marmara Hepimizin” sloganı eşliğinde sürdürülebilir ve temiz bir Marmara Denizi için Çiftlikköy Halk Plajı ve Engelsiz Kafe arasında sahil temizliği yaptı. Ayrıca Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner tarafından düzenlenen organizasyonla Gazi Abdurrahman İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, Çiftlikköy Belediyesi ve Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün destekleriyle çevre yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşte öğrenciler “Doğa Dostu Nesiliz, Mavi Yeşil Renkler İsteriz” sloganları ile farkındalık oluşturdular.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.