Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavşanlı'da yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor

Tavşanlı Belediye Başkanı ve AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, seçim öncesi verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 04:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 04:14
Kaynak: Serap Polat
Tavşanlı'da yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor

Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, bir yandan yeniden aday olduğu belediye başkanlığı görevi için tanıtım çalışmalarını sürdürüyor bir yandan da 2019 yerel seçimlerinde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor.Kaçar bu kapsamda hayat geçirdiği bir projeyi de daha belde halkına gururla duyurdu.

Sanayi bölgesi olan Çiftlikköy’e bağlı Tavşanlı beldesinde yüksek gelirim hatlarını yer altına alma projesi yapılan anlaşmalar sonrası resmi olarak başladı.Geçtiğimiz hafta Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) ile yer teslim töreni yapılan proje ile çift devre yüksek gerilim hatları yer altına döşenecek. Ardından bölgede altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılacak.Yer teslim töreninin ardından konuşan Başkan Mücahit Kaçar, "3 kilometre olan yüksek gerilim hattımızın yer altına alınmasını büyük bir sevinç ile Tavşanlı halkı ile paylaşıyorum.Tavşanlı için imkânsız olduğu söylenen bu projenin beldemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.