Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHSİN BECAN MAZBATASINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova’da milletvekili seçilen Tahsin Becan, mazbatasını düzenlenen törenle İl Seçim Kurulu Başkanının elinden aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
TAHSİN BECAN MAZBATASINI ALDI

CHP Milletvekili Tahsin Becan, 26 Mayıs 2023 saat 12:00’da eşiyle birlikte Yalova Adliyesi’nde bulunan İl Seçim Kurulu Başkanlığına geldi. Tahsin Becan’ı bu anlamlı gününde Millet İttifakı üyesi partilerin il başkanları da yalnız bırakmadı. CHP İl Başkanı Muttalip Tunç, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir, Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Saadet Partisi Celal Kormaz ve çok sayıda partili Becan’a eşlik etti.

“Mazbatamı Yalova adına alıyorum”

Düzenlenen törenle milletvekili mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanının elinden alan Tahsin Becan yaptığı açıklamada “Mazbatamı tüm emekleri geçenlere ithaf ediyorum. Yalova adına alıyorum. İnşallah hep beraber Yalova adına daha güzel şeyler yapmak üzere yola koyulmaya devam edeceğiz” dedi.

Tahsin Becan mazbatasını almasının ardından adliye binasının çıkışında diğer partilerin il başkanları ve partililer ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.