Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Sporcu Sağlığı ve Atletik Performans Laboratuvarı" hizmete açıldı

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yapımı ve oluşturma süreci tamamlanan "Sporcu Sağlığı ve Atletik Performans Laboratuvarı" hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 10:00
Kaynak: Murat Can Aytemur
"Sporcu Sağlığı ve Atletik Performans Laboratuvarı" hizmete açıldı

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, günden güne büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Fakülte bünyesinde yapımı ve oluşturma süreci tamamlanan "Sporcu Sağlığı ve Atletik Performans Laboratuvarı" hizmete açıldı. Eğitim-Öğretim ve araştırma faaliyetleri için hazır hale getirilen laboratuvar, fakültenin eğitim ve öğretim seviyesini ileriye taşımayı hedefliyor.

Yeni laboratuvar, öğrencilerin eğitim-öğretim süreçlerine katkı sağlamanın yanı sıra, aynı zamanda da araştırma ve geliştirme çalışmaları ile yetenek seçimi gibi önemli faaliyetlerin de gerçekleştirileceği modern bir ortam sunuyor.

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerine laboratuvarın kullanımı hakkında detaylı brifing verildi ve laboratuvar, akademik personelin hizmetine sunuldu.

Atılan bu önemli adım, fakültenin eğitim ve öğretim seviyesini ileriye taşımayı ve spor alanında kaliteli bir eğitim ve araştırma ortamı sunmayı amaçlayan kararlılığını gösterdi.

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin bu önemli adımı bir yandan da, spor dünyasına yeni bilimsel katkılar ve atletik performansı iyileştirmeye yönelik çözümler sunma potansiyeli taşıyor. Bu laboratuvarın açılmasıyla birlikte, fakültenin etkisi ve katkısı spor bilimleri alanında daha da artacak olarak düşünülüyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.