Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya’nın alay konusu olan terlikleri dudak uçuklattı

Ekrana dönüşüyle hayranlarını büyük mutluluk yaşatan Serenay Sarıkaya oldukça farklı tarzıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Her adımı yakından takip edilen Sarıkaya'nın yaz dönemi bir hayli yoğun geçiyor. Geçtiğimiz gün tatil dönüşü havalimanında görüntülenen ünlü oyuncunun terlikleri alay konusu olmuştu. O terliklerin fiyatını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2023 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2023 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Serenay Sarıkaya’nın alay konusu olan terlikleri dudak uçuklattı

Aile dizisi ile Medcezir’den sonra ilk kez ekranlara geri dönen Serenay Sarıkaya son dönemlerin gündemde olan isimlerinden biri. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Sarıkaya kamera karşısına çıktığında, attığı her adımla, giydiği her şeyle tüm gözleri üzerine çekiyor.

Son yıllarda rol aldığı dijital işlerde oldukça büyük başarı yakalayan Serenay Sarıkay’nın Aile dizisiyle ekranlara dönmesi hayranlarında büyük bir sevinç ve merak oluşturmuştu. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olması tüm izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı.

Dizinin 13. bölümde sezon finali yapmasının ardından güzel oyuncu soluğu soğuk deniz sularında aldı. Tatilde paylaştığı bikini pozları ile Sarıkaya herkesten tam not aldı.

Bu kısa tatilin ardından Serenay Sarıkaya yeni projesinin çekimleri için İstanbul’a geri döndü. Havalimanında gazetecilere yakalanan Sarıkaya tatili ve yeni projesi hakkında yöneltilen sorulara cevap verdi. Serenay Sarıkaya’nın tatil dönüşü için seçtiği kombinine birbirinden farklı yorumlar gelmişti. Özellikle tercih ettiği terliklerle alay konusu olan Serenay Sarıkaya’nın tercih ettiği terliklerin fiyatını duyanların dudağı uçukladı. 

Çünkü Serenay Sarıkaya'nın fıstık yeşili terlikleri tamı tamına 33 bin 795 TL değerinde. Terliğin bu kadar pahalı olduğunu duyunca fikirler değişir mi bilinmez.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.