Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selihan Dicle Şimşek, yaşlıları unutmadı

AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerini hediyeleriyle sevindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2026 06:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2026 06:14
Kaynak: YALOVA HAYAT
Selihan Dicle Şimşek, yaşlıları unutmadı

AK Parti Yalova İl Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde anlamlı bir sosyal sorumluluk ve vefa ziyaretine imza attı.

AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek burada konaklayan ulu çınarlarla bir araya geldi.

Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Özalp, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Sevik, Koru Belde Kadın Kolları Başkanı Hanife Kargı, Çınarcık Belediyesi kadın meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyarette, huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Büyüklerin tecrübelerini ve taleplerini dinleyen Şimşek, tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı.

“YAŞLILARIMIZ TOPLUMUMUZUN YAŞAYAN HAFIZALARIDIR”

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden AK Parti Yalova İl Başkanı Selihan Dicle Şimşek, yaşlıların toplumsal hayattaki yeri ve önemine dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Yaşlılara büyük bir değer verdiklerini ifade eden Şimşek, "Büyüklerimiz, geçmişten getirdikleri engin deneyim ve birikimleriyle geleceğimize yön gösteren en kıymetli rehberlerimiz, toplumumuzun yaşayan hafızalarıdır. Bizler AK Parti teşkilatları olarak her zaman büyüklerimizin yanında yer alıyor, onlara hak ettikleri hürmeti ve değeri göstermeyi bir görev biliyoruz. Tecrübeleriyle geleceğimizi aydınlatan, geçmiş ile günümüz arasında sevgi, şefkat ve irfan köprüsü kuran kadim kültürümüzün ulu çınarlarının Dünya Yaşlılar Günü’nü yürekten kutluyor; her birine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.