Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PATENT FUARINDA ALTIN MADALYA YALOVA'YA

Yalova Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi firmalarının yenilik kapasitelerinin artırılması çalışmaları kapsamında bünyesinde bulunan firmaların mevcut patentlerini TEKNOFEST’in ISIF’23 İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda yarışmaları için tüm organizasyon ve koordinasyonunu yaptı ve sonunda ödülü kaptı

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
PATENT FUARINDA ALTIN MADALYA YALOVA'YA

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi, Taşköprü Belediyesi’nde mevcut üretimini sürdüren, aynı zamanda Yalova Makine İhtisas OSB katılımcısı olan ve yakın zamanda OSB’de faaliyet gösterecek olan firma buluş patenti ile altın madalya ödülüne layık görüldü. ISIF organizasyonunun tamamında katılımcılar için planlama ve organizasyon OSB kontrolünde ve çalışmalarıyla gerçekleşti. Katılımcıların başvuru, sistem girişleri, görüşmeler, hakem görüşmeleri, sunumlara dair süreçlerin hepsi OSB tarafından yürütüldü. TEKNOFEST kapsamında Türk Patent Enstitüsü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ISIF’23 İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı TEKNOFEST çatısı altında tüm hızıyla devam ediyor.
Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü World Intellectual Property Organization (WIPO)’nun da takip ettiği 22 ülkeden 427 patentin yarıştığı ISIF’23 İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’na Yalova Makine OSB ve Yalova Teknopark desteğiyle ve önderliğiyle katılımcı firmalardan Otomatik Otopark, Unimak ve Ceviz Pres firmalarının patentleri yarışma kapsamına alındı.
3 firmanın 6 projesi dereceye girmek için onlarca rakibin arasında kıyasıya yarıştı ve dün düzenlenen altın madalya ödül töreninde Otomatik Otopark firmasının buluşu altın madalyayla layık görüldü. Firmanın ödülü Yalova Makine OSB ve Yalova Teknopark yetkililerince firma adına alındı ve tebrikler kabul edildi.
TEKNOFEST’in son günü diğer gümüş ve bronz madalyaların da belli olacağı etkinlik, Türkiye ve dünya çapında patent uzmanlarının yakın takibiyle devam ederken emeği geçen herkese katkılarından ötürü teşekkür edilip birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.