Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömür Bayar, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Yalova Belediyesi’nde daha önce İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevini sürdüren Ömür Bayar, belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 13:23
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Ömür Bayar, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı oldu

2019 yılında dönemim Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görevlendirilen, 2022 yılında ise Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatı ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevine başlayan Ömür Bayar, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in tensipleriyle yeni belediye başkan yardımcısı oldu.

“Hayalim, gayretlerimi daha faydalı işler yapabilmek için kullanmaktır”

Yeni görevlendirmenin ardından açıklama yapan Ömür Bayar, bu görevinin en onur duyduğu görev olması için elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayarak, “Dün itibariyle Yalova Belediye Başkan Yardımcısı olarak şehre hizmet etme gayreti içine girmiş bulunmaktayım. Geçmişte de hep görevlerim oldu. Fakat bu görevin en onur duyduğum görev olması için elimden gelen gayreti göstereceğim. Biz geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu şehirde yaşayacağız. Benim hayalim, bu hayatı yaşarken gözlerimin gördüklerini, emeklerimi, üzüntülerimi, gayretlerimi ve sevinçlerimi daha faydalı işler yapabilmek için kullanmaktır. Bu gaye ile geçmişte olduğu gibi; dürüst, azimli, kıymet ve vefa bilen, adaletli, doğru bildiği uğrunda adanmış hayatlar sürdürmeyi Allah bizlere nasip etsin.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.