Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞAN TARAFINI BELLİ ETTİ

14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerinin 2. tura kalmasının ardından ATA İttifakının 2. tur ’da hangi adayı destekleyeceği merak konusu olmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 01:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
OĞAN TARAFINI BELLİ ETTİ

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için, ilk turda yüzde 5,28 oy oranına sahip ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda hangi adaya destek vereceği herkes tarafından merak ediliyordu. Geçtiğimiz hafta içi Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Sinan Oğan hangi adayı destekleyeceğini 22 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00’da açıklayacağını söylemişti.

22 Mayıs’ta saat 17.00’da kamera karşısına geçen Sinan Oğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı, "Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum" dedi

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.