Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseler Arası Tiyatro Yarışmasının kazananları belli oldu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 2’nci defa düzenlenen Sahne Gençlerin Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 03:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 03:46
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Liseler Arası Tiyatro Yarışmasının kazananları belli oldu

Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi kapsamında öğrencilerin sanatsal ve kültürel faaliyetler yoluyla hayata hazırlanmalarını sağlamak amacıyla bu yıl 2’nci defa düzenlenen Sahne Gençlerin Liseler Arası Tiyatro Yarışmasının finali Yalova Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

YARIŞMA SONUNDA KATILIM BELGESİ VE KUPA VERİLDİ

Yalova da eğitim veren TOBB Meslek Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen tiyatro yarışması izleyicilerden büyük beğeni topladı. Üç okulun öğrencilerinin yeteneklerini sergilediği oyunlar, jüri tarafından titizlikle değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi 2’nci, Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi ise 3’üncü oldu.

Yarışma sonucunda dereceye giren okulların öğretmen ve öğrencileri ile jüri üyelerine İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe tarafından katılım belgesi ve kupaları takdim edildi. Öğrencileri, sergiledikleri performanslarından ötürü tebrik eden Akmeşe, programda emeği geçen tüm danışman öğretmenlere, jüri üyesi öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.