Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban Bayramı Yalova'da dolu dolu geçecek

Türkiye'nin batısında yer alan ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan şehrimiz Yalova’da, Kurban Bayramı nedeniyle birbirinden renkli etkinlikler gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 06:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 06:23
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kurban Bayramı Yalova'da dolu dolu geçecek

Kurban Bayramı yaklaşırken, insanların içini bayram coşkusu kapladı. Yalovalılar ve ziyaretçileri, bayramın coşkusunu hissedecekleri ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacakları etkinliklerle dolu bir bayram programı için sabırsızlanıyor. Yalova’da yer alan Maxwell Resort Thermal Hotel&Spa, Kurban Bayramı’na özel olarak düzenlenen programı açıkladı. Açıklanan programdan alınan bilgilere göre ünlü isimler bayram boyunca Yalova’da sevenleri ile bir araya gelecek.

Bayram coşkusu doyasıya yaşanacak

Maxwell Resort Thermal Hotel&Spa'nın Kurban Bayramı'na özel programı, şehre gelen yerli ve yabancı konuklara unutulmaz bir bayram deneyimi yaşatmayı hedeflerken, ilk olarak bayramın ilk günü 16 Haziran tarihinde, Karadeniz’in ünlü ismi Ekin Uzunlar sahne alacak ve sevenleri ile birlikte birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek. Bayramın üçüncü günü 18 Haziran’da ise son zamanlarda çok sayıda kişi tarafından severek dinlenen, şarkıları kendine has tarzlarıyla harmanlayan ve dinleyenlerin beğenisine sunan Sakiler Grubu sahne alacak. Bayramın dördüncü günü ise 19 Haziran tarihinde Türkiye’nin önde gelen klarnet sanatçılarından olan ve sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başaran Hüsnü Şenlendirici sahne alacak ve sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatacak. Konserlerin yanında gündüzleri; Survivor Oyunları, Ahşap Atölyesi, Kamp Eğitimi, Ritim Atölyesi ve İnteraktif takım oyunları yer alacak. Akşamları ise Sihirbaz Tiyatro Gösterisi ve Gece sineması olacak.

Detaylar için Maxwell Resort Thermal Hotel&Spa sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirsiniz.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.