Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Melikgazi'de hafriyat çalışması

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımını yaptığı gecekonduların hafriyat kaldırma çalışmasını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 14:01
Kaynak: IGF
Kayseri Melikgazi'de hafriyat çalışması

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Hafriyatları ortadan kaldırarak çevre temizliğini de hızla yaptıklarını söyleyen Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki eski yapıların sahipleri ile anlaştık, yıkımını yapıyoruz. Ekiplerimiz iş makineleri ile hafriyat kaldırma çalışmalarını devam ettiriyor. Eskimiş, tehlike arz eden ve terk edildiği için kötü niyetli kullanımlara açık hale gelmiş gecekondular başta olmak üzere çalışmalarımız devam edecek.

Melikgazi Belediyesi olarak sürekli çevre temizliği yapıyor, çevredeki hafriyat ve molozları da kaldırıyoruz. Bu çalışmalarla ilçemizi daha yaşanılabilir temiz nezih bir yer haline getireceğiz. Geleceğe sağlıklı, planlı ve mutlu bir Melikgazi bırakmak adına işlerimizi aksatmadan büyük bir hassasiyetle yapıyoruz. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yıldırım Beyazıt'ta eski binaların yıkımı hala devam ediyor. Çok daha nitelikli, parkı ile peyzajı ve yeni yapılaşması ile güzel bir alan haline gelecek." dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.