Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayalıkların arasından tek tek çöp topladılar

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Caddesi Şiir Yolu’nda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kayalıkların arasından tek tek çöp topladılar

Kayalık bölümlerde bulunan katı atıkları vakumlu çöp kamyonu ile titiz bir çalışma sonucu toplayan ekipler; Şiir Yolu üzerini ise temizlik personelleri, böcek olarak bilinen temizlik aracıyla köşe bucak temizledi. Son olarak ise güzergâh Yalova Belediyesi ekipleri tarafından tazyikli sularla yıkandı.

Yapılan çalışmaşma hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi ekipleri, “Yaz ayının gelmesiyle birlikte şehrimizin en güzel noktalarından biri olan Şiir Yolu’nda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdik. Vakumlu çöp kamyonu ile kayalık bölümlerde bulunan katı atıkları topladık. Şiir Yolu güzergâhı üzeri ekiplerimiz tarafından temizlendi ve yıkandı. Özellikle güzergâh üzerinde bulunan kayalık bölümlere vatandaşlarımızın çöpleri atmamalarını, atanları ise uyarmalarını rica ediyoruz. Bu bölüme atılmaması gereken katı atıkların toplanması oldukça zor. Bu konuda vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Daha temiz bir Yalova için elbirliğiyle çalışmalıyız” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.