Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Teşkilatının 186. yılı Yalova’da coşkuyla kutlandı

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 186. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Yalova’da tören düzenlendi. Törende Yalova İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Altın tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2025 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2025 12:21
Kaynak: Mustafa Turan
Jandarma Teşkilatının 186. yılı Yalova’da coşkuyla kutlandı

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama törenine Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yalova İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Altın Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Ardından Yalova İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Altın ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Ercan Altın ve Vali Hülya Kaya konuşmasında Jandarma Genel Komutanlığı’nın 186. Kuruluş Yıldönümü kutladı.

Tören şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle devam etti.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini törenine Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve protokol üyelerinin elinden aldı.

Ödül takdiminden sonra da protokol üyeleri alanda kurulan jandarma stantlarını gezerek bilgi aldı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.