Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU YALOVA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, Yalova'da büyük bir coşkuyla şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU YALOVA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Spor Toto Süper Lig'in heyecan dolu 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla geçerek bitime 2 hafta kala 23. şampiyonluğunu ilan etti. Bu muhteşem zafer, Yalova'da büyük bir sevinçle karşılandı.

Yalova Kent Meydanı'nda bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarına katılarak sevinçlerini paylaştılar. Sarı-kırmızılı taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturarak şehirde coşkulu bir atmosfer yarattı. Tezahüratlar eşliğinde sokakları dolduran taraftarlar, şampiyonluk sevincini doyasıya kutladı.

Kutlamalarda taraftarlar havai fişek gösterileri düzenlerken, meşaleler yakarak coşkuyu artırdılar. Davul zurna eşliğinde eğlenen taraftarlar, sevinçlerini müzik ve dansla taçlandırdılar.

Galatasaray'ın bu büyük başarısı, Yalova'daki futbolseverlerin gönüllerini fethetti. Şehir, şampiyonluk kutlamalarıyla birlikte futbol heyecanını doruklarda yaşadı.

Galatasaraylı taraftarlar, bu zaferle birlikte takımlarının şanlı tarihine bir yenisini eklemenin gururunu yaşarken, gelecek sezonlarda da aynı başarıları sürdürme umuduyla dolup taşıyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.