Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelsiz Cafe’de Aşk-ı Zen Sergisi’nin Açılışı Yapıldı

Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Sanatlar Karma sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşlara yönelik beceri ve meslek edindirme faaliyetleri sunan Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, kursiyerlerin hazırladığı çalışmalardan oluşan Aşk-ı Zen isimli sergiyi Yalova Engelsiz Cafe’de düzenlenen bir sergi ile vatandaşların beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2023 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Engelsiz Cafe’de Aşk-ı Zen Sergisi’nin Açılışı Yapıldı

Yalova Engelsiz Cafe’de gerçekleşen serginin açılışını Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yaptı.

Vatandaşların beğenisine sunulan serginin açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı, Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Yalova Tarım İl Müdürü Suat Parıldar ve Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve kursiyerler birlikte katıldılar.

Açılışın ardından Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile beraberindekiler sergide yer alan çalışmaları tek tek inceleyerek, kursiyerlerden de bilgiler aldılar.

Yalova Belediyesi, Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Yalova El Sanatları Eğitim Kültür Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen sergide kursiyerlerin yapmış oldukları resim, el nakışı ve hat gibi birçok el emeklerinin yer aldığı sergi ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Serginin Yalova Engelsiz Cafe’de Perşembe gününe kadar herkese açık olacağı bildirildi.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.