Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyetimiz, devletimiz sizlere emanettir”

Yalova Valisi Muammer Erol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erol, gençlere cumhuriyetin ve devletin onlara emanet olduğunu hatırlatarak sorumluluk bilinciyle çalışmalarını istedi

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Cumhuriyetimiz, devletimiz sizlere emanettir”

Yalova Valisi Muammer Erol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erol, mesajında gençlere hitap ederek, cumhuriyetin ve devletin onlara emanet olduğunu söyledi. Vali Erol, mesajında 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı ve dönüm noktası olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla andı. Erol, istiklal mücadelesinin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun bugün de devleti muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmek için ilham ve güç verdiğini vurguladı.

Vali Erol, mesajında gençlere yönelik şu ifadelere yer verdi; “İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs gününün sizlere armağan edilmesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin sizlere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan cumhuriyetimiz, devletimiz sizlere emanettir. Bu büyük sorumluluğun bilinciyle çok çalışmalı, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmelisiniz. Bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inanıyorum."

Vali Erol, mesajının sonunda geleceğimizin teminatı gençlerin ve tüm milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak selam ve sevgilerini sundu.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.