Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇINARCIK 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI COŞKU İLE KUTLADI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni, 104. Yılında Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşku ile kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
ÇINARCIK 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI COŞKU İLE KUTLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nın önünde düzenlendi. Törene Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakma töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu. Sonrasında Çınarcık İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gözde Gençtürk günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı gerçekleştirdi. Çınarcık İlçe Gençlik ve Spor Müdürünün konuşmasından sonra, Çınarcık Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Emirhan Güler “Bir Gemi Yanaştı Samsun’a” adlı şiirini seslendirdi. Kutlamalar, Çınarcık Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan jimnastik gösterisi ile devam etti.

Çınarcık Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ahmet Narinç Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okudu ve ardından tören alanındaki öğrenciler Gençliğin Ata’ya Cevabını seslendirdiler. Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan işaret dili gösterisi bittikten sonra, Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi basketbol takımı gösterisi gerçekleşti. Çınarcık İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Wushu Bayan Takımı’nın etkileyici gösterisinin ardından tören sona erdi.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.