Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de kahvaltılıklar Başkan Adayı Recep Hacı’dan

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı, sabah işe giden emekçilere kahvaltılık ikramında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 15:32
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’de kahvaltılıklar Başkan Adayı Recep Hacı’dan

Bir dönem Yalova Devlet Hastanesi’nde başhekimlik görevini sürdüren Dr. Recep Hacı, siyasette de kalplere dokunmak hedefiyle her gün sahada çalışıyor.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gerek haneleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Adayı Dr. Recep Hacı gerekse Çiftlikköy Seçim İrtibat Ofisinde misafir ağırlıyor.AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın başta olmak üzere belediye meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilatıyla birlikte işletmeleri ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, gittiği her yerde AK Parti belediyeciliğini anlatıyor.

Sahil Mahallesi esnaflarından Sayer Emlak Gayrimenkul işletme sahibi Maşallah Erdoğan ve Zeyna Döner işletme sahibi Bülent Keskinkılıç’ı ziyaret ederek, projelerini anlatan Hacı, kendilerine desteklerini esirgemeyen Çiftlikköylülere teşekkür etti.

Sabah saatlerinde İlçe teşkilatının da katılımıyla işe giden sürücülere kahvaltılık ikram eden Recep Hacı, “Hep birlikte Çiftlikköy’ümüzü daha güzel yarınlara taşıyacağız.” diyerek başkanlık yarışındaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.