Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’den Polis Haftası’na özel iftar daveti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Polis Haftası dolayısıyla Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleriyle iftarda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 11:13
Kaynak: Serap Polat
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’den Polis Haftası’na özel iftar daveti

Kamu düzenini sağlamak, vatandaşların canını, malını, temel hak ve özgürlüklerini korumakla görevli polislerin anlamlı günü olan Polis Haftası bu yıl 8-14 Nisan arasında kutlanıyor. Türk Polis Teşkilatının 179’uncu yıldönümünün kutlandığı Polis Haftasında bu yıl da her yıl olduğu gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Başkan Yele masaları tek tek gezdi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de görevlerini özveriyle yapan ve seçim sürecinde yoğun mesai yaparak seçimlerin sorunsuz bir şekilde atlatılmasını sağlayan polis teşkilatının özel gününü kutlamak maçıyla iftar programı düzenledi. CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Sevda Veli ve ilçedeki emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Adil Yele, tüm masaları tek tek gezerek polislerin özel günün kutladı.

Polis Haftası’nın bayram tatiline denk gelmesinden dolayı, Kadir Gecesi gibi anlamlı ve güzel bir gecede birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yele, polislerin Kadir Gecesi’ni de kutladı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.