Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova İl Örgütü’nden Ankara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Örgütü Başkan Erdem Doğancı önderliğinde, belediye başkan adayları ile birlikte Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 13:55
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Yalova İl Örgütü’nden Ankara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında bir araya geldi. Belediye başkan adaylarının tanıtılmış olduğu bu toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin’de katılım sağladı. Burada açıklamalarda bulunan Özel, ‘’Biz Türkiye İttifakının parçasıyız’’ dedi ve sözlerinin devamında ise ‘’Bu alkış Cumhur İttifakı değil Türkiye ittifakı diyenleredir. Bu alkış gerçek Cumhuriyetçilere, demokratlara, Atatürkçüleredir. Bu alkış Cumhuriyetin ikinci yüzyılında CHP’yi iktidar yapmayı her şeyden çok isteyen aday adaylarımızadır. İyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyoruz, hepinizi yürekten alkışlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen aday tanıtım toplantısına, Yalova İl Örgütü’nden katılan isimler ise CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk, Termal Belediye Başkan Adayı Sabriye Sultan Yalçın ve belde belediye başkan adayları oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova adayları, Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte sahneye çıkarak birlik ve beraberliğini gösterdi.

Düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında bir paylaşımda bulunan CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel sözlerinde, ‘’Kentimizin tüm belediye başkanlarıyla birlikte Ankara’da aday tanıtım toplantısına katıldık. Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte tüm Türkiye’yi selamladık. İşimiz gücümüz Yalova’’ ifadelerine yer diye belirtti. 

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.