Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BU HAFTA VİZYONA 5 YENİ FİLM GİRİYOR

28 Nisan itibariyle vizyona 5 yeni film girdi dördü yerli biri yabancı olan filmler merak konusu oldu

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2023 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2023 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
BU HAFTA VİZYONA 5 YENİ FİLM GİRİYOR

Bu hafta da birbirinden farklı türlerde yerli ve yabancı filmler vizyona giriyor. Komediden gerilime, aksiyondan drama önemli yapımlar sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. İşte bu hafta vizyona girecek olan 5 film ve konuları;

Oregon

1985 yazında tek bir günde geçen film, Bodrum'da yaşayan iki arkadaş olan Gaye ve Hakan'ın İstanbul'a yakın arkadaşlarına bir müzik kaseti teslim etmek amacıyla gitmelerini ve burada başlarına gelenleri anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Kerem Ayan'ın yer aldığı filmin senaristi Ümit Ünal. Oyuncu kadrosunda ise Serkan Çayoğlu, Aslı İnandık, Nejat İşler gibi isimler yer alıyor.

Karanlık Gece

Özcan Alper'in yönetmen koltuğunda oturduğu dram filminin senaristleri Özcan Alper ve Murat Uyurkulak. İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen ve farklı hayallere sahip bir gençtir. İshak, köyün kızlarından Sultan'a âşık olmuştur fakat Sultan'a bir türlü hislerini söylemez. Bir gün bu köye Ali adında bir memur atanır. Onun köye gelmesi İshak'ı rahatsız eder. Kısa süre genç memur ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Berkay Ateş, Taner Birsel, Sibel Kekilli filmin oyuncuları arasında.

Büyük Macera: Hazine Peşinde

Aynı mahallede yaşayan Demir, Eylül, Can ve Ali mahalledeki tek oyun parkı için Osman ve yancısı ile mücadele eder. Bu sırada mahallenin zenginlerinden olan kayınpederinin vasiyetini ele geçiren Bekir, haksız bir şekilde mahalledeki birçok dükkânı ele geçirir. Bekir son olarak gözünü babaannesi ile birlikte yaşayan Demir'in evlerine diker ve onlardan kısa süre içerisinde evlerinden çıkmalarını ister. Filmin yönetmeni Ahmet Toklu, senarist ise Deniz Tuncay. Oyuncular arasında Emir Ali Doğrul, Muharrem Türkseven, Güzin Usta gibi isimler var.

Kuralsızlar

Garibong bölgesi toplama operasyonu olaylarından dört yıl sonra Geumcheon Polisinin Büyük Suçlar Birimi'ne, Vietnam'a kaçan bir kaçağı ülkesine geri gönderme görevi verilir. Polis Ma Seok-do, zanlının teslim olma ve ardından Kang Hae-sang adlı korkunç bir katil tarafından işlenen suçları ortaya çıkarma isteğinde bir terslik olduğunu fark eder. Ma ve birimi, iki ülkede araştırmalarına başlar ve Kang'ın geride bıraktığı kanlı ekmek kırıntılarını takip eder. Aksiyon türündeki Güney Kore yapımının yönetmeni Sang-yong Lee, senaristi ise Min-Seong Kim. Oyuncular arasında: Ma Dong-seok, Son Seok-Koo, Gwi-hwa Choi yar alıyor.

Elif ve Arkadaşları Kapadokya

Elif ve Arkadaşları Kapadokya, Kapadokya'ya okul gezisine giden Elif ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Başarılı geçen bir okul döneminin ardından öğretmen İpek, öğrencilerinin stres atmaları için Kapadokya'ya bir gezi düzenler. Elif ve arkadaşları, Kapadokya'da geçen güzel günün ardından, rehberleri Leyla'nın ateş başında anlatıklarını dinler. Leyla'dan Peribacalarının efsanesini dinleyen çocuklar, böylece gökyüzünde yaşayan Perişler'den haberdar olurlar. Efsaneyi çok seven çocuklar, gökyüzüne çıkıp, Perişler ile tanışmanın hayalini kurar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.