Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN TUTUK, TOGG’UN DİREKSİYONUNDA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 8 Mayıs tarihinde Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG ile Yalova’ya geldi. Bakan Varank’ın programının ardından, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, TOGG’un direksiyonuna geçerek Yalova’nın en işlek caddelerinden Gazipaşa’da turladı

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
BAŞKAN TUTUK, TOGG’UN DİREKSİYONUNDA

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 8 Mayıs Pazartesi günü Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile Yalova’ya geldi. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede, Bakan Varank’ın direksiyonda olduğu TOGG ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na halkı selamlayarak geldiler. TOGG’u görmek isteyen vatandaşlar, izdihama neden oldu.
Başkan Tutuk, TOGG ile sahil turuna çıktı
Bakan Varank’ın programının ardından, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, TOGG’un direksiyonuna geçti. Başkan Tutuk ekibini de yanına alarak, TOGG ile birlikte Yalova Kent Meydanı’ndan, Gazipaşa Caddesi üzerinde ilerlemeye başladı. Başkan Tutuk’u seyir halinde gören vatandaşlar, övgü dileklerinde bulundu. Arabanın camından Yalova halkına teşekkürlerini ileten Başkan Tutuk, “Milletimize nasip oldu. Yalova’ya gelince hepinizi gezdireceğim” dedi.
17 Ağustos Parkı istikametinde TOGG’u park eden Başkan Tutuk, Yalovalılar ile bir araya geldi. Başkan Tutuk, eşi Gökşen Tutuk ve ekibi, TOGG’un önünde vatandaş ile fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.