Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Soyer, yeni itfaiye binasının çalışmalarını yerinde inceledi

Çınarcık Belediye Başkanı ve AK Parti Çınarcık Belediye Başkan Numan Soyer, Çınarcık Belediyesi tarafından yapılan yeni itfaiye hizmet binasının çalışmalarını inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 13:37
Kaynak: Serap Polat
Başkan Soyer, yeni itfaiye binasının çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti’nin yeniden belediye başkan adayı olarak belirlediği Numan Soyer, bir taraftan vatandaşlarla buluşarak yeni dönem projelerini anlatıyor bir taraftan da başkanlık görevlerini sürdürmeye devam ediyor.

 

Yeni bina oldukça donanımlı

Çınarcık Belediyesi'nin devam eden çalışmalarını ilgiyle takip eden Soyer, belediyenin öz kaynaklarıyla başlattığı yeni modern itfaiye hizmet binasının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne hizmet verecek olan yeni bina, toplam 650 metrekarelik inşaat alanına sahip 2 katlı bir yapı olacak.İtfaiye binasının donanımı ise oldukça kapsamlı olacak. Bina, 4 araç peronuna sahip 8 araçlık peronla donatılacak. Ayrıca lokal, eğitim salonu, spor salonu, ofisler, çamaşırhane ve yatakhane gibi alanlar da bulunacak.

 

Şehri modernleştirme çabalarının bir yansıması

Başkan Numan Soyer, incelemeleri sırasında yapım sürecinin planlanan şekilde ilerlediğini ve projenin zamanında tamamlanacağından emin olduğunu belirtti.Yeni itfaiye hizmet binasının, bölgeye güçlü bir altyapı desteği sunacağını ve vatandaşların güvenliği için önemli bir merkez olacağını vurgulayan Soyer, "Çınarcık Belediyesi olarak, halkımızın güvenliği ve refahı için gerekli tüm adımları atmaya devam edeceğiz.Yeni itfaiye hizmet binamız, yangın ve acil durumlarla mücadelede daha etkin bir rol üstlenecek. Şehrimizin her köşesine hızlı ve etkili bir şekilde hizmet sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.Soyer, Çınarcık Belediyesinin öz kaynaklarıyla başlattığı bu önemli projenin, şehri modernleştirme çabalarının bir yansıması olarak, güvenli bir yaşam ortamı sağlama hedefi doğrultusunda atılmış önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.