Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürel makam kapılarını ziyaretçilerine açtı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, göreve geldiği günden bu yana geçen süreçte çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırladı ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti. Başkan Gürel, ziyaretçilerini ağırlamaya aralıksız olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 03:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 03:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Gürel makam kapılarını ziyaretçilerine açtı

Göreve geldiği günden bu yana, yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdüren Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yoğun programlarının yanında aynı zamanda da ziyaretçilerine vakit ayırarak onları makamında ağırlıyor ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul ediyor. Başkan Gürel, ziyaretçileri ile birlikte Yalova ve güncel konular üzerine sohbet ederek talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmiyor. Başkan Gürel, istişareler ve fikir alışverişleri ile geçen ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretçilerine teşekkürlerini iletiyor.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında son olarak; Şehit ve Gazi Aileleri, Yeniden Refah Partisi Yalova Belediye Başkan eski Adayı Ayhan Polat, TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları, Demokrat Parti İl Başkanlığı, TBMM eski Meclis Başkan Vekili Haydar Akar, Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Binici Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Başkan Gürel, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerinde, ‘’Yoğun mesaimiz esnasında ziyaretimize gelip, iyi dileklerini ileten tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.