Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Ergenç’ten TRSM'ye ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni (TRSM) ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Başhekim Ergenç’ten TRSM'ye ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni (TRSM) ziyaret ederek personel ve danışanlarla bir araya geldi. Ergenç, merkezin çalışmalarını yerinde inceledi ve yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ergenç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, merkezin özverili bir şekilde faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, “Hastane yönetimi ile beraber özverili bir şekilde faaliyetlerine devam eden merkezimizi ziyaret ettik. Çalışmaları yerinde değerlendirdik. Yapılacak yeni çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Yeni çalışmalar planladık” dedi.

Ergenç, danışanların katıksız ve doğal duygularına şahit olduklarını ifade ederek, “Danışanlarımızın katıksız ve doğal duygularına şahit olduk, onları dinledik, sohbet ettik, onlar ile beraber duygulandık, onlar ile beraber güldük. Söyledikleri şarkılar, yazdıkları şiirler, yaptıkları çizimler ve diğer çalışmalar. Hepsi çok değerli ve çok anlamlı” diye konuştu.

Ergenç, merkezde çalışan ekip arkadaşlarına da emeklerinden ötürü teşekkür etti. TRSM, ruhsal sorunları olan kişilere ücretsiz olarak psikiyatrik değerlendirme, psikolojik destek, psikososyal rehabilitasyon ve ilaç tedavisi gibi hizmetler sunan bir kuruluştur. TRSM’nin amacı, ruhsal sorunları olan kişilerin topluma uyumunu sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak ve ailelerine destek olmaktır.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.