Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı “Çiftlikköy benim dönemimde hastanesine kavuşacak”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, kendi belediye başkanlığı döneminde ilçeye bir devlet hastanesini kazandıracağını söyledi. Gazetemizi ziyaret eden Hacı, gazetemiz imtiyaz sahibi Süheyla Gözdereliler’in sorularına çarpıcı cevaplar verdi

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 17:18
Kaynak: Yalova Hayat
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı “Çiftlikköy benim dönemimde hastanesine kavuşacak”

31 Mart mahalli idareler seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler tarafından karşılanan Hacı, gazetemizin ortaya koyduğu objektif habercilik anlayışından övgü ile söz etti.

Bu anlamda çok önemli bir görev üstlendiğimizi de dile getiren Hacı, gazetemizin çalışmaları hakkında Gözdereliler’den bilgiler aldı.Burada soruları da yanıtlayan Hacı, Çiftlikköy’ü elit bir ilçe yapmak istediklerini ifade etti. İlçenin önemli potansiyellerinin bulunduğunun da altını çizen Hacı, “Çiftlikköy’ü elit bir ilçe yapmak istiyoruz.

Çiftlikköy bunu hak ediyor. Bütün çalışmalarımız, çabamız ve projelerimiz de bunun üzerine inşa ediliyor. İlçemiz gerçekten çok büyük potansiyelleri olan bir yer. İlçemiz yeşil sanayide de, turizmde de hızla gelişiyor. Dolayısıyla bu ilçenin çok iyi planlanması, potansiyellerinin iyi bilinmesi, atılacak adımların da bu planlamalar üzerine atılması hayati önem taşıyor. Biz bunu yapacak bilgiye de, ekibe de, liyakate de sahibiz” dedi.

“Her mahallede güçlüyüz”
Kendisinin sadece 500 Evler ve Sultaniye Mahallelerinde güçlüymüş gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığına da değinen Hacı, “Her ne kadar sadece 500 Evler ve Sultaniye Mahallemizde güçlüymüşüz gibi bir algı oluşturulmaya çalışılsa da biz ilçedeki bütün mahallelerde güçlüyüz. Benim yıllarca yaptığım başhekimlik görevimde Çiftlikköy halkımız da bizleri tanıdı ve sevdi. Biz herkese dokunmuş birisiyiz. Dolayısıyla biz gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi ve teveccüh görüyoruz. Ben de Çiftlikköy ilçesini kalben çok seviyorum. Benim annem ve babam halen Çiftlikköy’de yaşıyor” diye konuştu.
 

“Projelerini tanıtacak”
Bu hafta sonu projelerini Çiftlikköy halkına açıklayacağını vurgulayan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, “Bu pazar günü saat 19.00’da Çiftlikköy Düğün Salonu’nda projelerimizin lansmanını gerçekleştireceğiz. Orada halkımız da görecek ki bizim projelerimiz ayağı yere basan, hayali olmayan projeler. Uygulayamayacağımız, hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir projeyi listemize almadık. Amacımız bu projeleri görev süremiz içerisinde hayata geçirmek ve kendi kendine yeten bir Çiftlikköy oluşturmak. Biz ilçemizin sorunlarını da, taleplerini de biliyoruz. Projelerimiz bütün bunlara cevap verecek şekilde hazırlandı” şeklinde konuştu.
 

“Bize nasip olacak”
Çiftlikköy ilçesinin bir devlet hastanesi ihtiyacının olduğunu bildiğini ve bu yönde de çalışmalara daha şimdiden başladığını belirten Hacı, “Rakibimiz çıkıp devlet hastanesi sözü verdi. Muhalefet partisinden bir adayın devlet desteği olmadan böyle sözler vermesinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. O hastanenin eski bir yöneticisi olarak. Orasını Çiftlikköy Devlet Hastanesi yapmak için tüm girişimleri, tüm çalışmaları yapacağım. Hatta daha şimdiden bu çalışmalara başladık. Bununla ilgili tecrübelerimiz de yüksek. Eski hastane binasında Çiftlikköy Devlet Hastanesi’ni yapmak da yine bize nasip olacak. İl başkanımız ve milletvekillerimizle birlikte, Sağlık Bakanlığı’na bu talebimizi ileteceğiz” dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı bir süre daha istişarede bulundular.
 

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.