Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AHİSİAD, Ahilik Haftası kapsamında Vali Kaya’yı ziyaret etti

Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çam, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret ederek Ahilik Hastası hakkında istişarede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 02:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 02:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
AHİSİAD, Ahilik Haftası kapsamında Vali Kaya’yı ziyaret etti

Sanayiciler, esnaflar, iş adamları, üniversiteler, düşünce kuruluşları ve mesleki kuruluşların ortak paydalar etrafında gerçekleşen birlikteliklerini ticari, sınai, sosyal, milli ve manevi güç birliği çerçevesinde fikir alış verişi koordinasyonunu sağlayarak Türk Ekonomisini güçlendirmek amacı ile hizmet veren Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği, bu yıl 37’nci Ahilik Haftasını kutlayacak. Şubat ayında yapılan Ahilik Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı'nda, 37’nci Ahilik Haftası Kutlamalarının tarihi 16-22 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Bu kapsamda Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret eden Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çam, dernek olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Vali Hülya Kaya’ya bilgi verdi. 37’nci Ahilik Haftası kutlama programı ve gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Kaya ile istişarelerde bulunan Başkan İbrahim Çam, nazik kabulleri için Vali Kaya’ya teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.