Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1999 depreminden sonra kaybolan çocukları Jeffrey Epstein mi kaçırdı? İşte korkunç olayın detayları

2019 yılında cezaevinde mahkum olduğu sırada intihar ederken hayatını kaybeden ünlü milyarder Jeffrey Epstein ile ilgili kız çocuklarına cinsel istismar ağı oluşturduğu ve bunun için özel bir ada satın aldığına ilişkin davada çember giderek büyürken ortaya korkunç detaylar da çıkmaya devam ediyor. Epstein’in pilotu Nadya Marçinko bir itirafta bulunarak Türkiye’den küçük kız çocuklarının kaçırılarak ABD’ye getirildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 11:50
Kaynak: Hilal Baldemir
1999 depreminden sonra kaybolan çocukları Jeffrey Epstein mi kaçırdı? İşte korkunç olayın detayları

Bütün dünyanın yakından takip ettiği Epstein davasında her gün yeni detaylar ve iddialar ortaya çıkıyor. ABD'de cinsel istismar ve fuhuş çetesi kurmak suçlamalarıyla tutuklanan ve cezaevinde ölü bulunan ve intihar ettiği açıklanan Jeffrey Epstein'in davasına ilişkin kamuoyuna açık hale getirilen dosyalarda 'Türkiye' detayı dikkat çekti.

İstismara uğrayan ve fuhuşa zorlanan kız çocuklarının avukatlığını yapan Katherine W. Ezell'in, Jeffrey Epstein’in özel pilotu olan Slovakyalı Nadya Marçinko ile gerçekleştirdiği sorgunun belgeleri de kamuoyu ile paylaşılanlar arasında yer aldı.

Çocuk istismarcısı ve fuhuş ağı kuran Jeffrey Epstein'ın özel pilotu Nadya Marçinko'nun sorgusunda, Epstein’in Türkiye'den küçük kız çocuklarını kaçırtarak Amerika'ya getirdiğini iddia ettiği açıklandı. Ortaya atılan bu iddia sosyal medyada gündem olurken, Epstein'ın "pedofili adası" skandalının ardından ABD Başkanı Joe Biden'ın özellikle kız çocuklarına olan yaklaşımına ilişkin videolar sosyal medyada yayılmaya başladı.

Biden'ın paylaşılan videolarında çocuklara olan samimiyeti ve teması farklı yorumlara neden olurken kullanıcılar bu görüntülerin normalin dışında olduğu yönünde yorumlar yaptı.

Öte yandan Epstein'ın medyaya yansıyan dosyasında reşit olmayan kız çocuklarını istismar ederek, adeta bir ayin gibi toplantılar düzenlendiği iddialar arasında. Toplantılara katılanlar arasında eski ABD başkanı Bill Clinton, Leonardo DiCaprio, Stephen Hawking, Bruce Willis, Kevin Spacey ve Michael Jackson gibi isimlerinde de yer aldığı dosyalarda yazılanlar arasında.

Epstein'ın 2019 yılında cezaevindeki intiharı sonrası mağdurların açtığı davalar hala devam ederken ABD New York Bölge Hakimi Loretta Preska'nın kararıyla yüzlerce evrak için alınan gizlilik kararları da kaldırıldı ve dosyalar kamuoyuyla paylaşıldı.

Ayrıca Epstein'ın özel pilotu olan Nadya Marçinko'nun Epstein'ın Türkiye'den de kız çocuklarını kaçırttığı ve bu istismar ağı için Amerika'ya getirdiğini söylemesi üzerine ise sosyal medyada Bill Clinton’ın Türkiye’ye gelmesi ile ilgili olay bir iddia gündem yarattı.

İddiaya göre, 1999 depremi sonrası Türkiye'ye ziyarete gelip dünya ajanslarına özellikle çocuklarla fotoğraflar veren Clinton'ın ABD'ye dönüşünün ardından deprem bölgesindeki bazı çocukların kaybolduğu konuşulmuştu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.