Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’dan sağlıkta indirim’ protokolü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ile Özel Aktif Hastanesi ‘sağlıkta indirim’ protokolü imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 00:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 00:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YTSO’dan sağlıkta indirim’ protokolü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek protokol hakkında yaptığı açıklamada, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini ve hayat kalitesini artırmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, Özel Aktif Hastanesi ile ‘sağlıkta indirim’ protokolü imzaladık” dedi.
Protokol kapsamında, YTSO üyeleri ve birinci derece yakınları, Özel Aktif Hastanesi'nde fizik tedavi, nöroloji, kardiyoloji, üroloji, ortopedi, göz hastalıkları, çocuk cerrahisi, çocuk hastalıkları, dahiliye, KBB, genel cerrahi, beyin cerrahisi, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp ve damar cerrahisi branşlarında muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerinde yüzde 30 indirimden faydalanabileceklerdir. Bu indirimler sayesinde, Oda üyeleri ve aileleri daha uygun maliyetlerle sağlık hizmetlerinden yararlanabilecekler.
Başkan Demiryürek, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin refahını artırmaya yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz. Özel Aktif Hastanesi ile imzalanan bu protokolün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkta indirim protokolünün üyelerimize ve ailelerine sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.