Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz ve meclis üyeleri, köyleri ziyaret etti

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve Yalova İl Genel Meclisi üyeleri köy ziyaretleri gerçekleştirerek köy muhtarları ile bir araya geldiler. Yılmaz, köylere birçok hizmet götürdüklerini ve bunu yaparken köy muhtarları ile tam bir koordinasyon içerisinde olduklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yılmaz ve meclis üyeleri, köyleri ziyaret etti

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve Yalova İl Genel Meclisi üyeleri köy ziyaretleri gerçekleştirerek köy muhtarları ile bir araya geldiler. Ziyaretlerde köylerin sorunları, talepleri ve önerilerinin masaya yatırıldığını belirten Yılmaz, “Köylere İl Özel İdaresi olarak birçok hizmet götürüyoruz. Bunları yaparken de köy muhtarlarımız ile tam bir koordinasyon içerisinde oluyoruz. Onların görüş ve önerilerini alarak yatırımları aciliyetlerine göre sıralıyoruz. Bu öncelik sıralamasına bağlı kalarak köylerin sorunlarını ortadan kaldıracak, taleplere cevap verecek hizmetleri bir bir köylere kazandırıyoruz” dedi.

Köy muhtarları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Özel İdaresi’ne ve İl Genel Meclisi’ne teşekkür ettiler. Köylere yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden muhtarlar, “İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi bizim sesimizi duyuyor ve taleplerimizi kısa süreler içerisinde yerine getiriyor. Bu sayede köylerimiz sorunlardan arındırılmış yaşam alanlarına dönüştü. Köylülerimiz de bu durumdan çok memnun. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.