Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni yılda kamu personelleri unutulmadı

Yeni yılda kamu personelleri unutulmadı

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2022 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2022 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yeni yılda kamu personelleri unutulmadı

Yeni yılda kamu personelleri unutulmadı

Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar 2022 yılının ilk dakikalarında görevleri başındaki kamu personellerini yalnız bırakmadılar.
Hastanelerden polis karakollarına ve zabıta noktalarına kadar birçok noktayı gezen Vali Erol ve beraberindekiler, görevi başındaki memurlara iyi seneler dilediler.
2021 yılının sona erdiği ve 2022 yılının girdiği ilk dakikalarda Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve kurum müdürleri görevleri başındaki kamu personellerini ziyaret ettiler. İlk olarak hastaneye giden Vali Erol ve beraberindekiler burada Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Recep Hacı tarafından karşılandılar. Hastaneyi gezen ve yeni yılı çalışarak geçirmek zorunda kalan personellere iyi seneler dileyen Vali Erol daha sonra polis karakollarını ziyaret etti. Yalova Emniyet Müdürü Göksel Toplaoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette polislerle sohbet eden Vali Erol ve beraberindekiler, kendilerine ikram edilen çayı içtiler. Zabıtaları ve jandarma ekiplerini de ziyaret eden Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, 2022 yılının tüm ülkeye ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini dilediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.