Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ’DE LİF VE POLİMER ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU

Yalova Üniversitesi, Lif ve Polimer Araştırmaları Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi iş birliğiyle "12. Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumu"nu düzenledi. 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen sempozyuma 320 kişi katıldı. Sempozyumda lif ve polimer alanındaki son gelişmeler, araştırmalar ve uygulamalar paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YAÜ’DE LİF VE POLİMER ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU

Sempozyumun açılış oturumuna Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da katıldı. Bahçekapılı, AKSA’nın sunumlarını dinledi ve akrilik elyafın UV performansının iyileştirilmesi konusunda bilgi aldı. Bahçekapılı, ayrıca katılımcılara ödüllerini takdim etti. Sempozyumun kapanış oturumunda ise davetli konuşmacılardan Prof. Dr. Seeram Ramakrishna (Singapur), Prof. Dr. Ramzi Khiari (Fransa) ve Prof. Dr. Islam Shyha (İngiltere) kısa birer konuşma yaptılar. Sempozyum organizasyon komitesinden Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Prof. Dr. Hamit Erdemi ve diğer üyeler de Rektör Bahçekapılı’ya teşekkür ederek sempozyum anısına bir hediye verdiler. Sempozyumda ayrıca en iyi sunum ve en iyi poster ödülleri sahiplerini buldu. Yalova Üniversitesi’nden Aysu Çavuşoğlu’nun yer aldığı çalışma ekibi “Sürdürülebilirlik için çevre dostu yeşil kompozit malzemelerin üretimi: Ceviz kabuğu ve polipropilen karışımlarının karakterizasyonu” isimli bildiri ile “Başarı Ödülü” kazandı.

Sempozyumun sonunda Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bir sonraki sempozyumun 3-4 Kasım 2023’te Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde yapılacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.