Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVALILAR RİZE’NİN YÖRESEL LEZZETLERİ İLE BULUŞTU

Yalova Rizeliler Derneği, 10 Mayıs tarihinde Çiftlikköy Kapalı Pazaryeri’nde ‘Rize’nin Yöresel Lezzetleri İkramı Buluşması’ adlı program düzenledi. Rize mutfağında özel ürünlerin vatandaşlara ikram edildiği programa, yoğun bir katılım gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVALILAR RİZE’NİN YÖRESEL LEZZETLERİ İLE BULUŞTU

Yalova Rizeliler Derneği, 10 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00’de Çiftlikköy Kapalı Pazaryeri alanında ‘Rize’nin Yöresel Lezzetleri İkramı Buluşması’ programını düzenledi. Programa AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Çiftlikköy Belediyesi Başkanı Ali Murat Silpagar, MHP Yalova Milletvekili Adayı Namık Öz, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Adayı Ertan Şener, siyasi partilerin temsilcileri ve birçok vatandaş katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı, katılan vatandaşlara teşekkür etti ve milletvekili adaylarını konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet etti.

Milletvekili adayları, etkinliğin önemine vurgu yaptılar

Yemek ikramından önce açılış konuşması yapan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Yalova’mıza hemşehri derneklerinin çok büyük katkısı var. Ben Himmet Başkan’a bizi bir arada buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum.” dedi ve afiyet olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Akyol’un ardından söz alan MHP Yalova Milletvekili Adayı Namık Öz, “Hemşehri derneklerinin her biri birbirinden kıymetli organizasyonlar yapıyorlar. Siirtli, Erzurumlu, Malatyalı, Rizeli, Trabzonlu, Giresunlu, hepsi bizim güzelliklerimiz. Yalova ülkemizin bütün güzelliklerinin toplandığı bir şehir. Bu şehrin milletvekili adayı olmaktan gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından Rize mutfağına ait olan mıhlama, karalahana çorbası, yaprak sarması, hamsili börek, Laz böreği gibi yiyecekler katılımcıların ikramına sunuldu. Vatandaşlar özel lezzetleri tadabilmek için kuyruk oluşturdular.

HABER/ Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.