Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA LİSESİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 Derslikli Yalova Lisesi’nin ihalesi Yalova İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 00:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA LİSESİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

6 firmanın katıldığı ihaleyi sınır değere en yakın fiyatı veren Akce İnşaat San. Tic. LTD. kazandı.
Yalova Lisesi ihalesi nihayet gerçekleştirildi. 91 milyon 978 bin 757 TL’lik ihaleye Akce İnşaat San. Tic. LTD., Akdemir İnşaat İthalat, İhracat, Maden Tic. San. LTD., Avrasya İnşaat San. Tic. A.Ş, Sabay İnşaat San ve Dış Tic. LTD. ŞTİ ve Neynik İnşaat San. Tic. LTD. ŞTİ. İş ortaklığı, Siskar Proje. Taahhüt San. Tic. Anonim ŞTİ. Azem Yapı, İnşaat, Medikal, İletişim, Elektronik, Güvenlik, Teminat, Sanayi Tic. LTD. ŞTİ.
katıldı. İhale 74 milyon 495 bin TL’lik sınır değerle gerçekleştirildi. İhale komisyonu verilen teklif mektuplarını ve istenen belgeleri tek tek inceledi. İhaleyi 84 milyon 545 bin 500 teklifle sınır değere en yakın teklifi veren Akce İnşaat San. Tic. LTD. kazandı. İhale komisyonu firmanın belgelerini ve şartnameye uygunluğunu bir kez daha gözden geçirdikten sonra net kararı vererek EKAB üzerinden sonucu kamuoyu ile paylaşacak.

24 derslikli eğitim binası ve kapalı spor salonu yapım işi bodrum kat, zemin kat, 1. normal kat, 2. normal kat ve 3. normal kattan oluşan yaklaşık 7.110.00 metrekare inşaat alanlı, betonarme karkas okul binası ve kapalı spor salonu bulunacak. İhalenin kesinleşmesinden sonra 10 gün içerisinde yer teslimi gerçekleştirilecek ve ihaleyi alan firma ise inşaatı 600 işgününde tamamlayarak teslim edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.