Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA İL ÖZEL İDARESİ'NDEN ETKİN HİZMET: WEB TABANLI BİLGİ SİSTEMİ

Yalova İl Özel İdaresi, Web Tabanlı ve Mobil Coğrafi Bilgi Sistemi Yazılım Uygulamasını hayata geçirerek, vatandaşların kamu hizmetlerine daha etkin ve kesintisiz bir şekilde ulaşmasını sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA İL ÖZEL İDARESİ'NDEN ETKİN HİZMET: WEB TABANLI BİLGİ SİSTEMİ

Yalova İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından sunulan kamu hizmetlerini vatandaşların işgücü ve zaman kaybını önleyerek daha etkin ve kesintisiz bir şekilde ulaşılabilir hale getirmek amacıyla Web Tabanlı ve Mobil Coğrafi Bilgi Sistemi Yazılım Uygulaması faaliyete geçirildi. Bu yeni sistem sayesinde vatandaşlar, kamuya ait hizmetlere kolaylıkla erişebilecek ve ihtiyaç duydukları bilgilere hızlıca ulaşabilecekler. Web tabanlı uygulama ve mobil uygulama desteğiyle, Yalova İl Özel İdaresi, vatandaşlara daha modern ve kullanıcı dostu bir hizmet sunmayı hedefliyor. Bu adım, kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde sunulmasını sağlarken, vatandaşların da işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmesine olanak tanıyor.

iOS ve Android kullanıcıları Yalova CBS uygulamasını ücretsiz bir şekilde telefonlarına indirerek hizmetten faydalanabilecekler.

HABER Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.