Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi'nden yeni karar: 4 sokak trafiğe kapatıldı

Yalova Belediye Meclisi, yaz sezonu nedeniyle Rüstempaşa Mahallesi’nde 4 sokağın motorlu taşıt girişine kısıtlama getirdi. Karar, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2023 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediyesi'nden yeni karar: 4 sokak trafiğe kapatıldı

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk başkanlığında toplanan Yalova Belediye Meclisi, temmuz ayı görüşmelerini 2’nci oturumla tamamladı. Mecliste Trafik Düzenleme Komisyonu kararları da okunarak meclis tarafından onaylandı.

Zabıta Müdürlüğü’nün talebine istinaden yaz sezonunun başlamasından dolayı Rüstempaşa Mahallesi Park Sokak, Barış Sokak, Huzur Sokak ve Hürriyet Sokak’ta motorlu taşıt girişi ve paket servisi motosikletleri ile ilgili trafik düzenleme çalışması yapılması talep edildi. Bu bağlamda çalışma yapan komisyon ise, 5393 Sayılı Belediye Kanununun belediyeye verdiği yetkiye istinaden gerekli işlemleri başlattı.

Komisyonun hazırladığı rapora göre, Rüstempaşa Mahallesi Sema Sokak ile Fatih Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile Gazipaşa Caddesi arasında kalan bölümlerde yer alan Park Sokak, Barış Sokak, Huzur Sokak ve Hürriyet Sokak, İsmet Acar Caddesi’nin Fatih Caddesi ile birleştiği noktadan itibaren kuzeyinin, Gazipaşa Caddesi’ne kadar Sema Sokak’ın Dere Sokak’la birleştiği noktadan itibaren kuzeyinin Gazipaşa Ceddesi’ne kadar Dere Sokak’ın Sema Sokak’a kadar olan bölümüne saat 06.00 ile 12.00 arasında sadece toptan dağıtım araçlar girebilecek. Bu süreler aralığında ise tüm motorlu araçların ve elektrik motoru ile çalışan araçların, elektrikli motosikletlerin, elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter ile benzeri araçların girişi yasaklandı.

Komisyon kararı Yalova Belediye Meclisi üyelerinin oy birliği ile kabul edilerek yürürlüğe girdi.
Fatma Ulugöl’e rozet takıldı
Öte yandan Yalova Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden Nurgül Urnuşmak’ın yerine Belediye Meclisi’ne giren Fatma Ulugöl’e de meclis rozeti takıldı. Ulugöl’e rozetini Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Meclis üyesi Melahat Yalçın birlikte taktılar. Tutuk, Ulugöl’e meclis üyeliği ve görevinde başarılar diledi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.