Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA BAROSU AVUKATLARA YÖNELİK ŞİDDETİ KINADI

Yalova Barosu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevli üç avukatın saldırıya uğradığını belirtti ve hukuki sürecin takipçisi olacaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA BAROSU AVUKATLARA YÖNELİK ŞİDDETİ KINADI

Yalova Barosu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde görevli olan üç avukatın saldırıya uğradığını belirtti. Yalova Barosu, avukatlara yönelik şiddeti kınadı.

Yalova Barosu tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, “Avukatlara yönelik şiddeti kınıyoruz. 28 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçim güvenliği için görevli bulunan üç meslektaşımız saldırıya uğramıştır. Türkiye Barolar Birliği ve Baromuzun daha önce defaatle yapmış olduğu açıklamalarda avukatların hedef gösterildiği ve avukata dönük şiddetin normalleştirildiğine dair uyanlarda bulunmuştuk. Bu uyanlarımızı yineliyoruz. Söz konusu saldırıyı kınıyor, şiddete maruz kalan meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kimden ve nereden gelirse gelsin avukata yöneltilen her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu ve hukuki sürecin takipçisi olacağımızı da kamuoyu ile paylaşıyoruz.”

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.