Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Baro Başkanı ile Adalet Bakanı görüşme gerçekleştirdi

Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve diğer illerin baro başkanları ile birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette avukatların karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2023 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Baro Başkanı ile Adalet Bakanı görüşme gerçekleştirdi

Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer illerin baro başkanları ile birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette avukatların mesleki sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Avukatların yaşadıkları ekonomik sorunlar, avukata yönelik şiddet, stajyer avukat ve genç meslektaşların yaşadıkları sorunlar, kişisel verilerin korunması kaynaklı sıkıntılar, kamu avukatlarının sorunları, avukatlara yeni iş alanları yaratılması gibi başlıklar öncelikli konular olarak ele alındı.

Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Mesleğimizi icra etmek ağırlaşan şartlar nedeniyle her geçen gün daha da zorlaşıyor. Adalet Bakanı’na yaşadığımız sorunları anlatarak, çözüm önerileri sunduk. Avukat olmadan savunma, savunma olmadan yargılama yapılamaz. Bir an önce meslek sorunlarının çözümü için adımlar atılmalı, bu noktada her bir meslektaşımız barolarıyla omuz omuza mücadele vererek, tam desteği sağlamalıdır” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.