Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Erol Tıp Fakültesi Morfoloji Binasını ziyaret etti

Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da Vali Erol'a eşlik etti

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Vali Erol Tıp Fakültesi Morfoloji Binasını ziyaret etti

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Vali Erol’a morfoloji binası hakkında bilgiler verdi. Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kurulduğunu ancak morfoloji binası olmadığı için öğrencilerin Uludağ Üniversitesi ile yapılan protokol kapsamında Bursa’da eğitim gördüklerini söyledi. Bahçekapılı, morfoloji binasının tamamlanması ile birlikte 2023/2024 akademik yılından itibaren öğrencilerin Yalova’da eğitimlerine devam edeceklerini belirtti.

Vali Erol ise üniversitelerin bulundukları kentlere büyük katkılar sağladıklarını vurgulayarak, Tıp Fakültesi’nin de Yalova için büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. Vali Erol, Tıp Fakültesinin Yalova’ya kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile tüm yetkililere teşekkür etti.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.