Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ufak dokunuşlarla büyük sorunları çözüyoruz”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Dörtyol olarak bilinen Tonami Meydanı’ndaki bir sıkıntıyı daha çözüme kavuşturuyor. Hacı Kemal Fidan Cami önünden Şehit Ömer Faydalı Caddesi’ne dönüşte yaşanan trafik sıkışıklığı, yol genişletme çalışmasıyla çözüme ulaştırılıyor

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Ufak dokunuşlarla büyük sorunları çözüyoruz”

Yalova Belediyesi ekipleri, Hacı Kemal Fidan Cami köşesine araç dönüş cebi oluşturacak. Yapılan bu düzenleme sayesinde Şehit Ömer Faydalı Caddesi’ne dönüş yapacak araçlar bekleme yapmadan, trafiğe takılmadan dönüş yapabilecekler. Ayrıca Tonami Meydanı’na doğru oluşan araç kuyruğunun oluşumu da böylelikle azalması öngörülüyor.
“Küçük dokunuşlar büyük memnuniyet kazandırır”
Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hem sürücülerin hem de yayaların şikayetçi olduğu bir alana daha çözüm getirdiklerini kaydeden Başkan Tutuk, “Ulaşıma alternatif çözümler üretmeye devam ediyoruz. Dörtyol olarak bilinen Tonami Meydanı’nda oluşan trafik sıkışıklığını, oluşturacağımız cep ile çözmüş olacağız. Ekiplerimiz, yol kazma işlemlerini tamamladılar. Asfaltlama işlemlerinin ardından yolu tekrar kullanıma açacağız” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.