Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunalı’dan Işılak’a iade-i ziyaret

Yalova Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak’ı ziyaret etti. Ziyarette kantin işletmecilerinin ticari alanda karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Tunalı’dan Işılak’a iade-i ziyaret

Yalova Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kantin işletmecilerinin ticari alanda yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Tunalı, ziyarette yaptığı konuşmada, kantin işletmecilerinin pandemi sürecinde zor günler geçirdiğini belirterek, tedarik sorunları ve çözüm önerileri konusunda kendilerine yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Tunalı, kantin işletmecilerinin ticaret sektörünün önemli bir parçası olduğunu ve her zaman yanlarında olduklarını da ifade etti.

Işılak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tunalı’ya teşekkür etti. Işılak, Tunalı’nın bilgi ve birikimiyle derneğe ve kantinci esnafa büyük katkılar sağladığını vurguladı. Işılak, şehrin ortak paydası olan her konuda istişarelerde bulunmaya ve ortak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.