Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’de anneler unutulmadı

Termal Belediyesi Anneler Günü öncesinde ilçedeki evleri dolaşarak tüm annelere çiçek ve hediye sundu. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, annelerin önemini vurgulayarak, “Annelerimiz bizim her şeyimiz. Onların mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal’de anneler unutulmadı

Termal Belediyesi Anneler Günü’nü unutmadı. Belediye personelleri ilçedeki evleri dolaşarak tüm annelere çiçek ve hediye takdim etti. Personeller ayrıca Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın selamını da iletti.

Aldıkları hediyelerden ve kendilerini unutmadığından dolayı Termal Belediyesi ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a teşekkür eden anneler belediyenin her zaman yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise yaptığı açıklamada annelerin önemini vurgulayarak şunları söyledi; “Annelerimiz bizim her şeyimiz. Onlar hayatımızın baş tacı, yüreğimizin neşesi, evimizin bereketidir. Onlar bize sevgiyi, saygıyı, sabrı, fedakarlığı öğreten en değerli varlıklarımızdır. Biz de onların mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık ve afiyet diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.