Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyesi araç parkını güçlendirdi

Termal Belediyesi ilçedeki hizmet kalitesini daha yukarılara taşımak adına araç parkını 2 yeni araçla güçlendirdi. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Daha modern ve daha yaşanası bir Termal için durmadan çalışıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyesi araç parkını güçlendirdi

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ilçedeki hizmet kalitesinin arttırılması, hizmetlerin daha hızlı ve kesintisiz sağlanması amacıyla verdiği talimatla 2 yeni aracı daha Termal Belediyesi araç parkına kazandırdı. Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak olan araçlar kurban kesilerek hizmete girdi. Burada konuşan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Termal Belediyesi olarak tek amacımız ilçemize ve ilçe halkımıza hak ettiği en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken elbette araç gereçlerimiz de çok büyük önem kazanıyor. Eksik araçlarla mükemmel hizmet vermezsiniz. Biz de bu amaçla araç parkımızı güçlendirmeyi sürdürüyoruz. 2 yeni araçla Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’müzü güçlendirdik. Belediyemizin kaliteli hizmet sunması için bundan sonra da ihtiyaçları hızla karşılamayı sürdüreceğiz. Daha modern ve daha yaşanası bir Termal için durmadan çalışıyoruz” dedi.
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar belediye bünyesine yeni katılan araçların kontak anahtarlarını birim müdürlerine teslim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.