Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SOYGÜZEL MARMARA BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILDI

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’in de katıldığı AK Parti Belediye ve İl Genel Meclis Başkanları Marmara Bölge Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimde oyun firesiz bir şekilde sandığa taşınması gerektiğini söyledi. Erdoğan, teşkilatlar ve belediye başkanlarından seçim sonuçları açıklanana kadar eksiksiz bir şekilde çalışmalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
SOYGÜZEL MARMARA BÖLGE TOPLANTISI’NA KATILDI

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Bursa’da gerçekleştirilen AK Parti Belediye ve İl Genel Meclis Başkanları Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla katılarak belediye ve il genel meclis başkanlarına seslendi.

“Rehavete kapılmak yok”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçiminde gösterilen gayret ve fedakârlık için teşekkür ederek, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimde oyun firesiz bir şekilde sandığa taşınması gerektiğini söyledi. Erdoğan, muhalefet tarafının çırpınışlarının aradaki farkı kapatmaya yetmeyeceğini belirterek, diğer adaylara oy verenlerin de mümkün olan en yüksek desteği almak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Erdoğan, “Ama hepsinin ön şartı kendimize sahip çıkmaktır. Bunun için teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız seçim sonuçları açıklanana kadar eksiksiz bir şekilde çalışmalı en küçük bir eksiğe, gediğe, rehavete yer vermemelidir” dedi.

“Tarihi bir sonuçla kazanacağız”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine katıldığını belirterek, “Teşkilatlarımızın ve belediye başkanlarımızın seçim sonuçları açıklanana kadar eksiksiz ve rehavetten uzak bir şekilde çalışacağına inanıyorum. İnşallah ikinci turda hem oy olarak hem de oransal olarak tarihi bir sonuçla kazanıp ülkemize beş yıl daha hizmet etme şerefine nail olacağız” diye konuştu.

“Yol haritamızı belirledik”

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ise toplantının verimli geçtiğini söyleyerek, “AK Parti Belediye ve İl Genel Meclis Başkanları Marmara Bölge Toplantısı, Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Bursa’da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımızın da telefonla katıldığı toplantıda, 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi 1. Turu’nu değerlendirerek; 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur Seçimi için yol haritamızı belirledik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.