Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGK İl Müdürü Aydın’dan YTSO’ya ziyaret

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında kendisini ziyaret eden SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın’ı makamında ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
SGK İl Müdürü Aydın’dan YTSO’ya ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, EYT süreci ve üyelerin SGK ile ilgili sorunları ve talepleri ele alındı. YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SGK’nın toplumun her kesimine dokunan önemli bir kurum olduğunu belirtti. Demiryürek, “Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutluyoruz. Bu hafta vesilesiyle SGK İl Müdürümüz Mehmet Salih Aydın’ı odamızda ağırladık. Kendisiyle hem EYT sürecini hem de üyelerimizin SGK ile ilgili sorunlarını ve taleplerini konuştuk” dedi.

Demiryürek, EYT sürecinde ilde 8000 vatandaşın başvuruda bulunduğunu ve bu süreçte yoğun mesailerle çalışan SGK personeline teşekkür ettiklerini ifade ederek, “EYT sürecinde emek veren tüm SGK çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir ediyor ve başarılarını kutluyoruz. 8000 vatandaşımızın başvurusunu sorunsuz bir şekilde tamamlamaları, onların emeklilik hakkına erişimlerini sağlamada önemli bir adımdır. Bu vesileyle, SGK İl Müdürümüz Mehmet Salih Aydın’a ve tüm SGK çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Demiryürek, üyelerinin SGK ile ilgili sorunlarının çözümü için SGK ile iş birliği içinde olduklarını da belirterek, “Üyelerimiz için SGK ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin SGK ile ilgili sorunlarını gündeme getiriyor ve çözüm önerileri sunuyoruz. SGK ile olan diyaloğumuzu sürdüreceğiz” dedi.

SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ise YTSO’ya yaptığı ziyarette, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında birçok etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Aydın, “SGK olarak toplumun her kesimine hizmet veriyoruz. Bu hafta kapsamında YTSO’yu ziyaret ettik. YTSO ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Üyelerinin sorunlarını dinledik ve çözüm yolları aradık. EYT sürecinde de büyük bir gayret gösterdik ve 8000 vatandaşımızın başvurusunu tamamladık. Bu süreçte bize destek olan YTSO’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.