Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saruhan, MÜSİAD genel kuruluna katıldı

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Yalova İl Başkanı Adem Saruhan ve Yönetim Kurulu heyeti, İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurulu’na katıldı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Saruhan, MÜSİAD genel kuruluna katıldı

MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurulu, İstanbul’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurula MÜSİAD Yalova İl Başkanı Adem Saruhan ve Yönetim Kurulu heyeti de katıldı. Genel Kurulda MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mahmut Asmalı seçildi. Asmalı, seçim sonrası yaptığı konuşmada, MÜSİAD’ın Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Bir ve beraber olarak, milletçe kenetlenerek, Türkiye Yüzyılı’na güçlü, kararlı ve ihtişamlı bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. MÜSİAD olarak ülkemizin ve dünyanın her yerinde iş yapma potansiyelimizi artırmak için çalışacağız. Üyelerimizin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmek için gayret göstereceğiz. MÜSİAD’ın vizyonunu ve misyonunu daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MÜSİAD Yalova İl Başkanı Adem Saruhan da yeni seçilen MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’yı tebrik etti. Saruhan, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, MÜSİAD’ın Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “MÜSİAD Yalova İl Başkanlığı olarak genel kurula katılmaktan büyük bir onur duyduk. Sayın Mahmut Asmalı’nın MÜSİAD Genel Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyoruz. Kendisi MÜSİAD camiasının değerli bir üyesi ve başarılı bir iş insanıdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. MÜSİAD’ın 2023 yılı itibariyle ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayışıyla Cumhurbaşkanımızın önderliğinde iş adamları derneği olmanın hakkını verip ülke ve dünya ekonomisine katkı sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.