Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oral: Tersanelerimiz göğsümüzü kabartıyor

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş.’yi ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Oral: Tersanelerimiz göğsümüzü kabartıyor

Ziyarette konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Tersanelerimiz ülke ekonomisine katkısı, istihdama olumlu etkileri ve yerli-milli teknolojileriyle göğsümüzü kabartmaktadır" dedi.

Uzun ve Gülcek’e ziyaret

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Tersane Girişimcileri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun ile Cemre Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gülcek’i ziyaret ettiler. Ziyarette, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. İdari ve Mali İşler Müdürü Ayhan Kayatürk de hazır bulundu.

“En teknolojik gemileri üretiyoruz”

Altınova Tersanelerinin Mavi Vatan açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Dünyanın en teknolojik gemilerini bizim tersanelerimiz, mühendislerimiz, teknisyenlerimiz, vefakâr ve cefakâr emekçi kardeşlerimiz üretebiliyor” dedi.

“Dünya gördü”

Türkiye'nin her alanda üretim, yatırım, istihdam ve ihracata yöneldiğini dile getiren Başkan Oral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin üreterek kalkınabileceğini tüm dünyaya gösterdiklerini söyledi.

Altınova Tersane Girişimcileri San. ve Tic. A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun ile Cemre Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gülcek de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.