Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Millet Bahçesi 2 ay içerisinde tamamlanacak”

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Millet Bahçesi’nin 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceği müjdesini verdi. Büyükgümüş, “Millet Bahçesi ile Yalova’nın sahil kenti olma vizyonunu da bir adım ileriye taşımış olacağız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Millet Bahçesi 2 ay içerisinde tamamlanacak”

Yalovalıların merak ettiği önemli konulardan birisi durumundaki Millet Bahçesi’nin hizmete giriş tarihi ile ilgili yetkili bir ağızdan net zaman belirtildi. AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Millet Bahçesi’nin 2 ay içerisinde tamamlanacağını ve hizmete gireceğini ifade etti. Millet Bahçesi’nin yürüyüş ve bisiklet yolları ile de entegre edileceğini vurgulayan Büyükgümüş, “Millet Bahçesi’ndeki çalışmalar 2 ay içerisinde tamamlanacak ve burasını devreye alacağız. Bu projeyi önemsiyor ve yeni nesil bir hizmet, çevreci bir hareket olarak değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız orada hafta sonlarında ve boş vakitlerinde hoşça vakit geçirecekler. Millet Bahçesi sadece bir park değil yaşayan kamusal bir alan olacak. Eğitimlerin düzenlendiği, kıraathanelerin olduğu, çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı bir yer olarak hayata geçiriyoruz. Millet Bahçesi ilimizin vizyonunun bir parçası olan meyveciliğin en nadide örneklerinin sergilendiği bir demonstrasyon bahçesini de bünyesinde barındıracak. Bu hizmeti sadece Millet Bahçesi’ni ilimize kazandırarak değil etap etap açtığımız yürüyüş ve bisiklet yollarını da bu hizmetle birleştirerek halkımıza sunacağız. KYK ve üniversiteden hareket eden bir öğrenci kardeşimiz bu bisiklet ve yürüyüş yolunu kullanarak Millet Bahçemize kadar ulaşabilecek. Buradaki tüm sosyal ve kültürel aktivitelere katılıp yine bu hattı kullanarak üniversiteye dönebilecek. Millet Bahçesi ile Yalova’nın sahil kenti olma vizyonunu da bir adım ileriye taşımış olduk” dedi.
“Oy veren de vermeyen de hizmetten payını alıyor”
Yalova’nın AK Parti döneminde çok önemli yatırımlara kavuştuğunun altını çizen AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Bize oy veren de vermeyen de AK Parti iktidarı döneminde Yalova’daki bu gelişmeden payını alıyor. Bizim aldığımız oy oranından çok çok ötede bir memnuniyetin olması bizleri çok memnun ediyor. AK Parti’nin Yalova’da girdiği her seçimden Yalova’dan tam destek alması, her seçimden daha da güçlenerek çıkması bu hizmetleri vatandaşlarımızın yaşadığı, kullandığı ve hayatlarına refah kattığının da en önemli göstergesi” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.