Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatyalılardan depremzedelere hakaret edenlere tepki

Yeni Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Harun Bozkurt, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’na oy veren depremzedeleri hedef alan ve hakaret eden sosyal medya paylaşımlarını kınadı. Bozkurt, “Deprem sonrası bizleri fakir, muhtaç gibi gören zihniyetleri elimizin tersiyle itiyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 02:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Malatyalılardan depremzedelere hakaret edenlere tepki

Yeni Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Harun Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçim sonrasında deprem bölgesindeki illerden Cumhur İttifakı’na çıkan oylara ve depremzedelere sosyal medya üzerinden hakaret edenlere tepki gösterdi. Yürüyen Köşk’te basın toplantısı düzenleyen Bozkurt, 2023 yılında yaşanan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye’nin deprem bölgesine destek olduğunu ancak seçim sürecinde kutuplaşmaların arttığını söyledi. Bozkurt, “Vatandaş olarak özgür iradeleriyle fikirlerine ve dünya görüşlerine uygun karar vererek sandıklara gidip demokratik haklarını kullanan depremzedelerimiz için sırf kendileri gibi düşünmedikleri için aşağılayan, hor görenler internet üzerinden depremzedelere adeta zehir kustular” diye konuştu.

Bozkurt, yaptıkları bağış ve yardımları helal etmediklerini yazan, hakaret dili kullananlara aynı dille cevap vermeyeceklerini belirterek, “Yaptıkları iyiliklerin bedeli olarak gördükleri ve satmamızı istedikleri oylarımızı namusumuz gibi koruyor ve savunuyoruz. Deprem sonrası bizleri fakir, muhtaç gibi gören zihniyetleri elimizin tersiyle itiyoruz” dedi.

Bozkurt, sayılarının az olduğunu bildikleri bu insanları kamuoyunun vicdanına bıraktıklarını ifade ederek, “Biz farklı düşüncelere rağmen her zaman omuz omuza verdiğimizde birlikte güçlü ve güzel olduğumuzu biliyoruz. Deprem nedeniyle ağır hasar alan illerimizi yeniden birlikte inşa edip, ayağa kaldıracağız. Barış ve huzur içinde yaşayıp yeniden şahlanacağız” şeklinde konuştu.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.